Antwerp geeft Beerschot laatste kans; KV Mechelen een optie

Dirk Pieters
| 519 reacties
Antwerp geeft Beerschot laatste kans; KV Mechelen een optie
Foto: © SC

Antwerp kreeg twee weken geleden te horen dat Beerschot AC geen vriendschappelijke wedstrijd meer wou spelen tegen de Great Old. De oudste club wil Patrick Vanoppen nog één kans geven, alvorens het verdere stappen zal ondernemen.

"We willen de overeenkomst uitgevoerd zien. Dus de eerste betrachting blijft die terugwedstrijd te spelen. Ze kunnen nog steeds een antwoord sturen op onze laatste aangetekende zending, maar dan is het afgelopen met wachten", aldus Ondervoorzitter Antwerp Jan Michel in GVA.

"Als er geen reactie komt, dan zullen wij stappen ondernemen tegen Beerschot AC. We willen dan een schadeclaim die minstens even hoog is als het bedrag dat Germinal Beerschot vorige zomer, toen het trouwens maar 300 supporters meebracht, meekreeg."

Ongeacht of de derby er komt of niet, de oudste club van het land wil ook oefenen tegen KV Mechelen. Beide clubs bereikten eerder al een mondelinge overeekomst over de organisatie van een oefenduel. Als de laatste formaliteiten in orde zijn, zal het duel op zaterdag 23 juli afgewerkt worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties