"Antwerp onderhandelt met héél goede spelers"

Steurbaut Kersten
| 103 reacties
"Antwerp onderhandelt met héél goede spelers"
Foto: © SC

Kevin Oris staat in de belangstelling van het Nederlandse MVV. De aanvaller voelt zich echter goed op de Bosuil en heeft vertrouwen voor de toekomst. “De club is aan het praten met goede spelers.”

De bestuursperikelen, het vertrek van smaakmakers Kevin Baert en Emmerik De Vriese, een supportersopstand, … Tweedeklasser Antwerp leeft weer op een tijdbom.

“We moeten maandag in alle rust en sereniteit aan de voorbereiding kunnen beginnen, maar momenteel is het hommeles”, zegt Kevin Oris in Het Nieuwsblad. De aanvaller zelf heeft er echter goede hoop op.

“Ik weet met wie ze aan het praten zijn en dat zijn écht goeie spelers. Het gaat om drie, vier jongens die een meerwaarde kunnen geven aan de groep. Twee ervan ken ik persoonlijk, zij hebben me al gebeld. Ik weet dat zij zo goed als rond zijn. Als de club eerstdaags de spelers kan voorstellen, zal de rust voor een stuk terugkregen.”

Niet tegen zin op Bosuil
En wat met Oris zelf? Hij kan naar MVV. “Ik ga ervan uit dat ik blijf. Ik zou om en bij de 450.000 euro moeten kosten en zie niet meteen een club dat bedrag op tafel leggen. Maar ik blijf niet tegen mijn zin op de Bosuil. Als Antwerp de spelers kan binnenhalen waarmee het nu onderhandelt, hebben we zelfs een héél degelijke ploeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties