Juhasz: "Heb gewandeld als een bejaarde"

Jarryd Naegels
| 17 reacties
Juhasz: "Heb gewandeld als een bejaarde"
Foto: © SC

Roland Juhasz is terug in het land nadat hij zich heeft laten behandelen in Hongarije aan zijn hamstrings. "Ik heb de afgelopen twee seizoenen te veel gespeeld. Dat is de oorzaak van alle ellende."

Juhasz heeft zich laten behandelen met schokgolventherapie. "Ik moest wel iets doen. Ik hield het niet meer uit van de pijn. Zoals ik de laatste zeven maanden heb gevoetbald, zo wou ik niet meer spelen."

"Op zachte velden viel de pijn steeds mee. Als ik op een harder terrein actief was, zag ik telkens weer af. Na de wedstrijd had ik elke keer veel pijn. Ik wandelde dan als een bejaarde."

"Na mijn behandeling in Hongarije voel ik me al een pak beter", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Het is wel afwachten hoe ik de trainingen verteer. Hopelijk lukt het, anders moet ik worden geopereerd."

Juhasz zal dan een maand aan de kant staan. "Dit komt omdat ik de laatse twee jaar heel veel duels heb afgewerkt met Anderlecht en Hongarije", zegt de verdediger.

Ook in het dagelijkse leven had hij last van zijn kwetsuur. "Autorijden was een hel. Na twintig minuten begon ik te wiebelen van de pijn. Kan je je voorstellen hoe het was om elf uur te rijden naar Hongarije?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties