"Dalmat vrijdag van Orduspor"

Nico Wieme
| 49 reacties
"Dalmat vrijdag van Orduspor"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wilfried Dalmat staat op het punt om Club Brugge te verlaten. De Franse middenvelder heeft deze namiddag een afspraak in Istanbul met vertegenwoordigers van Orduspor. "Dalmat past in onze plannen", verklaarde voorzitter Nedim Türkmen.

De Turkse media zijn er zeker van: Wilfried Dalmat verhuist van Club Brugge naar Orduspor. De Turkse promovendus zou al een akkoord hebben met blauw-zwart en wil vrijdagnamiddag met de speler zelf rond de tafel gaan zitten.

"Om 15.30u wordt Dalmat in Istanbul verwacht waar hij een gesprek zal hebben met het bestuur van Orduspor. Als hij dan ook zijn medische testen doorstaat, mag hij zijn contract tekenen bij Orduspor", laten de Turkse media er geen twijfel over bestaan.

Ordusporpreses Nedim Türkmen verheugt zich op de komst van de middenvelder. "Dalmat is technisch sterk, deed ervaring op in de Europa League en past in onze plannen om uit te groeien tot een stabiele eersteklasser. Wij hebben al een akkoord met Club omtrent de transferprijs en gaan ervan uit dat we vrijdag ook met de speler zelf tot een overeenkomst zullen komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties