Heerenveen in de tribune voor Ayew

Tom Billen
| 6 reacties
Heerenveen in de tribune voor Ayew
Foto: © SC

Mogelijk verliest Lierse nog een speler aan de Nederlandse competitie. Heerenveen stuurde gisteren een scout naar het Lisp voor de Ghanese rechtsachter Ibrahim Ayew. Het gerucht gaat ook de ronde dat Trond Sollied de speler op zijn lijstje heeft staan.

Abdul Ibrahim Ayew speelt nog maar een half jaar voor Lierse. De Ghanees is momenteel de vaste rechtsachter op het Lisp, en bovendien kan hij ook nog als verdedigende middenvelder fungeren. Gisteren speelde hij zoals bijna heel Lierse een dijk van een wedstrijd tegen Racing Genk. Hij hield de onfortuinlijke Kevin De Bruyne uit de wedstrijd. Dat was ook Heerenveen opgevallen, de Friese club stuurde gisteren een scout om de 23-jarige speler te bekijken. Ook AA Gent heeft de speler op het verlanglijstje staan. Trond Sollied werkte vorig seizoen al samen met de Ghanees.

‘Rahim’ Ayew speelde tot januari 2011 voor het Egyptische Zamalek. Hij is de broer van André en Jordan Ayew, die beiden uitkomen voor het Franse Marseille. Bovendien is hij de zoon van de Afrikaanse vedette Abedi Pele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties