'Fabregas nam al afscheid van zijn ploegmaten'

Sam Soetaers
| 25 reacties
'Fabregas nam al afscheid van zijn ploegmaten'
Foto: © SC

De transfer van Cesc Fabregas naar Barcelona lijkt helemaal in kannen en kruiken te zijn. Naar verluidt wordt de middenvelder maandag officieel voorgesteld bij de Spaanse club. Dat staat vrijdag te lezen in de Spaanse media.

Volgens de Spaanse media heeft Cesc Fabregas vrijdag na de ochtendtraining afscheid genomen van zijn ploegmaats bij Arsenal en manager Arséne Wenger. Het oorspronkelijk plan was dat Fabregas dan onmiddellijk naar Barcelona zou vliegen, maar Pep Guardiola heeft gevraagd om nog even te wachten.

De coach van Barcelona wil naar aanleiding van de Supercup tegen Real Madrid de rust rondom zijn team bewaren. Het plan zou nu zijn dat Fabregas zondag vertrekt naar Barça om er maandag voorgesteld te worden.

Voorlopig wil noch Arsenal, noch Barcelona reageren op deze berichten. Al heeft Arsenal wel de rugnummers voor komend seizoen bekend gemaakt en daar staat Fabregas nog tussen met zijn vertrouwde nummer vier.

Carles Puyol heeft wel gereageerd. “Geweldig om je weer terug te hebben”, twitterde de verdediger van Barcelona. “Welkom thuis!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties