Kaminski neemt zaterdag afscheid van het Beerschot-publiek

Maarten Verhoeven
| 31 reacties
Kaminski neemt zaterdag afscheid van het Beerschot-publiek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen gaf op de persconferentie tekst en uitleg bij de selectie voor het thuisduel tegen Westerlo. Stijnen is nog niet speelgerechtigd en dus zal Kaminski, die binnenkort naar Anderlecht vertrekt, nog een laatste keer onder de lat staan.

De selectie voor de match tegen Westerlo is grotendeels dezelfde als die van vorige week tegen AA Gent. Roy Dayan ontbreekt wel. Hij was om familiale redenen teruggekeerd naar Israël. Dayan is vader geworden van een dochtertje. Omolo neemt zijn plaats in.

Ook nog geen Roni Porokara in de selectie. De Fin is niet langer geblesseerd, maar zal zondag eerst ritme opdoen met de rest van de A-kern die tegen Westerlo niet in actie komt. Mathijssen is van plan om hem in de oefenwedstrijd tegen Petegem 45 minuten te laten meedoen.

Kaminski

Opnieuw zitten er bij de 19 namen drie doelmannen: Kaminski, Maes en Pacovski. “Thomas heeft vorige week goed gepresteerd”, zei Mathijssen op de persconferentie. “Hij gaat goed met de situatie om en hij is erop gebrand om met winst afscheid te nemen van het publiek. Ik gun hem zijn overgang naar Anderlecht. Hij wordt gesteund door iedereen in de ploeg. Hopelijk speelt hij een laatste mooie match.”

Mathijssen wou niet moeilijk doen over het feit dat Stijn Stijnen zaterdag nog niet speelgerechtigd is. “De reglementen zijn er en daar moeten we ons aan houden. Of het nu terecht of onterecht is, de situatie is zoals ze is.”

Selectie Beerschot: Pacovski, Wuytens, Kagelmacher, Fjoluson, De Decker, Custovic, Macdonald, Sidibe, Nyoni, Omolo, Losada, Maes, Francois, Mikulic, Kaminski, Malul, Delic, Van Der Heyden, Goor

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties