De Bruyne: "Kans dat ik bij Chelsea teken"

Melissa Maes
| 75 reacties
De Bruyne: "Kans dat ik bij Chelsea teken"
Foto: © SC

Kevin De Bruyne revalideert nog van een blessure die hij opliep tijdens de match tegen Lierse. Ondertussen bevestigt de middenvelder van Genk dat de kans reëel is dat hij naar Chelsea verhuist.

"Er zijn gesprekken met Chelsea en misschien komt het wel tot een akkoord. Die kans zit erin", vertelde De Bruyne in het programma Extra Time. "Chelsea is een keuze van het gevoel."

Indien De Bruyne bij Chelsea tekent, zou hij eerst nog een seizoen bij Genk voetballen. "Het eerste jaar zou ik nog bij Genk voetballen. Wat er het tweede jaar zou gebeuren, moeten we dan bekijken. Dat hangt af van mijn prestaties."

Blessure
“Mijn blessure valt mee. We vreesden eerst een breuk of erger, maar het zijn kleine scheurtjes. In het begin had ik veel pijn, ik wist niet wat me overkwam. Het is mijn eerste echt blessure. Maar binnen vier weken kan ik opnieuw voetballen, hopelijk nog iets vroeger”, legt Kevin De Bruyne uit aan VRT.

Wat vertelde Frank Vercauteren precies aan de spelers over zijn nakend vertrek naar Saoedi Arabië? “Hij legde ons uit dat zijn keuze niets met de groep te maken heeft. Dat het zelfs mede dankzij de groep is dat hij naar Al Jazira kan.”

“De trainer nam me vorige week ook even apart. Hij de vertelde me dat ik klaar ben om de volgende stap te zetten. Hij ziet me in staat om bij een grote club te spelen zoals Thibaut Courtois.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties