"Supporteren met respect voor tegenstander"

Melissa Maes
| 39 reacties
"Supporteren met respect voor tegenstander"
Foto: © SC

Beerschot is een club met een groot sociaal engagement. Om dat extra te benadrukken wenst de club dat de fans een bijdrage storten op het rekeningnummer van het Rode Kruis.

“Bij elke thuiswedstrijd roepen we onze supporters op om 100% voor de eigen club te supporteren, maar mét respect voor de tegenstander. Via de website en Facebook verzoeken we onze fans permanent om positief te blijven supporteren”, staat te lezen op de clubwebsite van Beerschot.

“Het incident met de ongelukkige en laakbare spreekkoren tijdens de uitwedstrijd op Lierse werpt een volkomen onterechte schaduw over de sociale bewogenheid en de maatschappelijke betrokkenheid van de club.”

“Om dit engagement extra te benadrukken en rekening houdend met de specifieke context van wat er afgelopen vrijdag is gebeurd, roept Beerschot haar fans op om een bijdrage te storten op rekeningnummer 000-0000053-53 van het Rode Kruis, met als vermelding ‘gift Japan – Beerschot’.”

Bijdragen van veertig euro of meer geven recht op een fiscaal attest.  Beerschot lanceert deze oproep via al zijn publieke kanalen  en zal deie kracht bijzetten ter gelegenheid van de thuiswedstrijd tegen Standard van volgende zondag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties