Kouyaté: "Kabasele moet voorbeeld nemen aan Romelu"

Kouyaté: "Kabasele moet voorbeeld nemen aan Romelu"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Cheikhou Kouyaté was niet verbaasd toen hij dit weekend Nathan Kabasale zag schitteren tegen Bergen. Ook hij waarschuwt de 17-jarige spits echter om met de voetjes op de grond te blijven.

"Ik heb Nathan heel graag", lacht Kouyaté. "Toen hij die assist aan Biglia gaf, heb ik hem gevraagd waarom wel aan Lucas en niet aan mij. (lacht) Hij heeft me beloofd dat hij volgende keer een assist aan mij zal geven. Ik wist al van vorig seizoen dat Nathan een goeie is. Tegen Dender scoorde hij drie keer en toen zag ik het al."

Na de wedstrijd tegen Bergen liet Olivier Deschacht nog weten dat de 17-jarige aanvaller zich niet mag laten opjagen en niet mag beginnen zweven. Opvallend genoeg lijken alle spelers dezelfde boodschap te hebben voor het talent. "Hij moet een voorbeeld nemen aan Romelu", vindt ook Kouyaté. "Er zijn genoeg mensen die je na één goede wedstrijd de hemel inprijzen. Hij moet blijven werken en de buitenwereld geen invloed laten hebben op zijn spel. Enkel op het terrein moet hij zich bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties