Mogi Bayat: "Ik boer nu beter dan bij Charleroi"

Melissa Maes
| 12 reacties
Mogi Bayat: "Ik boer nu beter dan bij Charleroi"
Foto: © SC

Mogi Bayat is sinds zijn ontslag als manager bij Charleroi druk in de weer als spelersmakelaar. “Ik vertegenwoordig al een veertigtal spelers.”

"In maart had ik tien spelers in mijn portefeuille, maar nu vertegenwoordig ik al een veertigtal spelers", zegt Mogi Bayat in HLN. Met de transfers van Benteke, Hyland, Sarr, Belhocine en Brüls levert het hem ook een aardig centje op.

"Ik boer beter dan ik als bestuurder van Charleroi deed. Meer dan honderd procent zelfs. Dat is natuurlijk prettig, maar het vraagt ook opofferingen. Geld speelt een belangrijke rol, maar het plezier moet er wel zijn."

Bayat leert de voetbalwereld nu van een andere kant kennen. "Pierre François was de moeilijkste onderhandelaar. Het is niet simpel om met hem een oplossing te vinden. Volgens mij is hij vervormd door zijn jaren bij Standard, naar het beeld van de club zelf."

Ook Patrick Vanoppen van Beerschot geeft Bayat een slecht gevoel. "Volgens mij is hij een verre neef van Abbas Bayat, in zijn denken en werken. Als hij over tien jaar nog in het voetbal zit, vrees ik dat hij een zelfde erfenis nalaat. Ik heb geen goed gevoel bij hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties