Ceulemans en Van der Elst: "Elkaar niet intimideren"

Melissa Maes
| 13 reacties
Ceulemans en Van der Elst: "Elkaar niet intimideren"
Foto: © SC

Zaterdagavond staat Westerlo - STVV op het programma. Beide trainers nemen plaats op de bank als twee vrienden. Franky Van der Elst en Jan Ceulemans gunnen het elkaar om van de laatste plaats te geraken.

Zowel Westerlo als STVV haalden maar één puntje uit zes wedstrijden. "Om de situatie aangenaam te houden, moeten we eigenlijk allebei winnen. Ik maak me nog geen zorgen om mijn job, al besef ik dat het bestuur soms niet anders kan", aldus Jan Ceulemans in HLN.

Franky Van der Elst volgt wel een ontslagen trainer op. Guido Brepoels moest zijn koffers pakken na de teleurstellende seizoensstart van STVV. "Ik geloof nooit dat Westerlo op een dag Ceulemans op straat zal zetten."

"Ik zal wel nog even respijt krijgen, maar in het voetbal kun je altijd vliegen. Iedereen in eerste kan zijn C4 krijgen, behalve Ceulemans bij Westerlo. Dat voordeel heeft hij."

"We verdienen geen van beiden de rode lantaarn en gunnen het elkaar allebei om daar weg te geraken. Maar nu moeten we negentig minuten enkel aan onszelf denken."

"We zullen elkaar niet intimideren langs de lijn en onze vriendschap zal er niet onder lijden. Al is het al eens gebeurd met een andere collega. Door één match. Doodjammer is dat", besluit Van der Elst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties