"Vanoppen is een Duracell-konijn"

Fabian Morren
| 12 reacties
"Vanoppen is een Duracell-konijn"
Foto: © SC

Chris Van Puyvelde voelt zich goed als technisch directeur op het Kiel. Nochtans kwam Beerschot tot dusver niet verder dan een 6 op 18. "Geef ons tijd en alles komt goed."

"Ik ben niet ontevreden. Vergeet niet tegen wie we al gespeeld hebben. Genk, AA Gent, Standard, dat is janneke en mieke niet, hé. Wat mij vooral opvalt: we hebben een weerbare ploeg. Vier keer zijn we vanuit een verloren positie teruggekomen en hebben we toch nog één of zelfs drie punten gepakt. Dat konden we vorig seizoen niet zeggen. Dat bewijst iets", zegt Van Puyvelde.

"Het is nog allemaal met hoogtes en laagtes, ook binnen één en dezelfde wedstrijd soms", beseft Van Puyvelde in GvA. "Maar wat had je gedacht als je de hele ploeg moet vernieuwen? Dat heeft tijd nodig. Kijk, ons doel is altijd geweest om een rustig seizoen te draaien, met af en toe een uitschieter. Voorlopig lukt dat nog altijd. Er is geen enkele reden om van die lijn af te wijken."

De samenwerking met grote baas Patrick Vanoppen verloopt goed. "Patrick is een Duracell-konijn. Zijn gedrevenheid is enorm, en dan moet je hem ook niet willen afpakken. Een club is als spaghetti, er moet wat tabasco inzitten. Bij ons zorgt Patrick daarvoor. Maar als je goede argumenten hebt, kan je met hem praten. En ja, ook hij beseft dat we niet te hard van stapel moeten lopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties