Stijnen niet in bekerselectie Beerschot, Goor wel

Jelle Vereecke
| 14 reacties
Stijnen niet in bekerselectie Beerschot, Goor wel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot begint woensdag aan zijn bekeravontuur met een wedstrijd tegen Moeskroen-Péruwelz. Coach Jacky Mathijssen zal enkele spelers rust gunnen.

Zo zit Stijn Stijnen niet in de kern van Beerschot. Ook Peter Van der Heyden, Wim De Decker en Ibrahima Sidibe zullen niet aantreden in het bekertreffen. Hun vervangers heten Tome Pacovski, Arnor Angeli, Bart Goor en Conor Laerenbergh.

"Ik ga een elftal opstellen waarmee ik gerust ook naar Anderlecht zou durven trekken", zegt Mathijssen op de clubwebsite. "Wie een plaats heeft in de kern, kan ook een plaats in de ploeg hebben. Het is nu aan de gasten die hun kans krijgen om een stap vooruit te zetten."

"We hebben Moeskroen-Péruwelz gescout zoals we dat met elke tegenstander doen. Niet meer, niet minder. Dit is een wedstrijd die we direct in handen moeten nemen. Je weet hoe dat gaat in dit soort matchen: de ene ploeg heeft alles te verliezen, de andere heeft alles te winnen. Dat brengt een grotere mentale belasting met zich mee. Net daarom verwacht ik extra scherpte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties