Vanhaezebrouck: "Tegen Antwerp altijd plezier"

Dirk Pieters
| 10 reacties
Vanhaezebrouck: "Tegen Antwerp altijd plezier"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdagavond neemt KV Kortrijk het in de 1/16de finales van de Cofidis Cup op tegen Antwerp. De eersteklasser beseft dat het niet gemakkelijk zal worden tegen de Great Old.

Ook trainer Hein Vanhaezebrouck weet dat zijn club de Great Old niet mag onderschatten. "De wedstrijd tegen Antwerp belooft geen lachertje te worden. Het is en blijft een heel speciale club. Een wedstrijd tegen Antwerp is steeds een plezier. Antwerp is een fantastische club met traditie en een groot supporterslegioen. Sportief gezien konden we het beter treffen want de oudste club van het land heeft zich toch danig versterkt",aldus de coach op de website van KVK. 

Bij Kortrijk hoopt men alvast te kunnen rekenen op heel wat supporters. "We moeten tribune 4 eenmalig openzetten voor de Antwerp-supporters omdat ze massaal zullen afzakken naar deze wedstrijd. Toch denk ik dat het thuisvoordeel ons moet helpen een ronde verder te bekeren. Tribune 4 is dit seizoen ook heel goed bevolkt geweest door ons en vormt als het ware een tweede spionkop. Ik hoop dan ook dat deze supporters morgen aanwezig zullen zijn, ook al kunnen ze niet op hun vaste plaats zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties