Supportersfederatie Antwerp sponsort SK Beveren

Jelle Vereecke
| 27 reacties
Supportersfederatie Antwerp sponsort SK Beveren
Foto: © SC

De Antwerpse supportersfederatie FAS(C) steunt YB SK Beveren in hun wederopstanding. De supporters van Antwerp FC hebben de Beverse vierdeprovincialer een sponsorbedrag geschonken.

YB SK Beveren is gebouwd op de restanten van het ter ziele gegane SK Beveren, dat enkele jaren geleden nog in eerste klasse speelde. De club moet helemaal opnieuw beginnen in vierde provinciale, en krijgt daarvoor nu ook de hulp van Antwerp FC.

"Het bestuur van Eskabee 1935 is erg verheugd dat ook de supporters van andere Belgische traditieclubs ons project waarderen en respecteren", staat te lezen op de clubwebsite van SK Beveren. "Zo hebben wij recent een sponsorbedrag ontvangen van FAS(C), de overkoepelende supportersfederatie van Royal Antwerp FC."

Beveren kwam in contact met FAS(C) door middel van een vergadering omtrent supportersinspraak in Antwerp FC. "Ondertussen waren de wederzijdse banden van kameraadschap en respect tussen Eskabee 1935 en FAS(C) gesmeed. Eskabee 1935 wenst Antwerp, en al zijn fans, uiteraard héél veel succes toe tijdens de komende seizoenen en een spoedige terugkeer naar eerste klasse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties