Interview Dembélé: "Scoren houdt me toch wat bezig"

Dembélé: "Scoren houdt me toch wat bezig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moussa Dembélé staat er terug na zijn blessureleed van de afgelopen maanden. Bij Fulham maakte hij in ieder geval indruk op bondscoach Georges Leekens.

Dembélé sukkelde met een hardnekkige knieblessure. "Het is lastig om uit te leggen, maar in het kort kwam het er op neer dat de botten tegen elkaar wreven en ik daardoor pijn aan de buitenkant van de knie kreeg", legde Dembélé uit. "Ik kon me niet 100% geven, maar nu gaat het beter en beter. Ik speel mijn wedstrijden, negentig minuten lang en heb geen last. Het doet ook deugd vroeger dan verwacht terug te kunnen komen."

Daarnaast had hij ook last aan de heupen en dat kwam merkwaardig genoeg voort uit een kaakprobleem. "Ik heb nu een beugel die ik dag en nacht inhoud. In het begin kon ik er bijna niet door praten, maar ik heb gehoord dat steeds meer spelers er mee voetballen. Defour heeft er ook eentje. Het probleem was dat ik last kreeg aan de heupen door die kaak."

Voor Dembélé is het al een tijdje geleden dat hij nog scoorde voor de Rode Duivels. "Dat houdt me toch een beetje bezig ja. Een spits wil scoren. Ik durf nu wel al meer, trap meer op doel dan vroeger, maar ik zou toch graag scoren. Nu ja, als ik vrijdag twee beslissende acties maak, zal er ook niemand klagen."

Kazachstan is de eerste hinderpaal, maar er staat dinsdag nog een grotere te wachten. "We zijn nog niet echt bezig met de wedstrijd tegen Duitsland, maar als het moet zullen we ook daar een resultaat neerzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties