Mannaert tekende ooit bij Anderlecht

Jim Bogaert
| 200 reacties
Mannaert tekende ooit bij Anderlecht
Foto: © SC

Vincent Mannaert tekende vijf jaar geleden een contract bij Anderlecht. Dat waren de opvallende woorden van Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck gisteren in studio 1 op de RTBF.

“Om een reden die ik niet ken, is dat uiteindelijk niet uitgevoerd” vertelde Van Holsbeeck in het voetbalprogramma. De sportief manager van Anderlecht had ervoor al toegegeven dat hij Vincent Mannaert in zijn gedachten had als zijn eventuele opvolger wanneer hij zou stoppen bij Anderlecht.

Vincent Mannaert (36) is momenteel General Manager van Club Brugge, maar voetbalde ooit in de jeugd van Anderlecht. Later speelde hij bij Eendracht Aalst, Racing Heirnis Gent en Hekelgem. Medische problemen maakten een einde aan zijn voetbalcarrière. Hij was toen 25. Dit allemaal combineerde hij met zijn studies Rechten waarin hij zich specialiseerde in het sportrecht.

Mannaert maakte naam bij het managementbureau SEM van Dirk Degraen. Ook bij KBC en De Witte Morel, het headhuntersbedrijf van Gent-voorzitter Ivan De Witte, deed hij ervaring op. In 2007 werd hij General Manager bij SV Zulte Waregem om vier jaar later General Manager bij Club Brugge te worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties