Reactie Been razend op scheidsrechter

Robby Morren
Robby Morren
| 113 reacties
Been razend op scheidsrechter
Foto: © SC

Racing Genk heeft in eigen huis twee belangrijke punten verloren tegen Kortrijk. Trainer Mario Been was na afloop van de partij bijzonder boos op scheidsrechter Boucaut.

Robby Morren in Genk

Onmiddellijk na de wedstrijd stapte Been naar de scheidsrechter toe om zijn ongenoegen te uiten over de te korte blessuretijd. "Als je drie minuten extra tijd geeft, moet je die ook effectief geven en er rekening mee houden als die keeper van Kortrijk daar anderhalve minuut van gaat tijdrekken. Ik heb dit aan de scheidsrechter verteld en kreeg als antwoord dat we dan maar binnen de negentig minuten moesten scoren. Het past niet voor een scheidsrechter om dit te zeggen."

De Nederlander had op dat moment nog geen volledige duidelijkheid over de twee doelpunten die Kortrijk scoorde, één via handspel en één na een fout op Vanden Borre. "En dan heb ik het nog niet over die twee goals gehad. Kortrijk wordt weer in het zadel geholpen op het moment dat wij goed spelen en een 1-0 voorsprong hebben."

De coach had nog een niet mis te verstane raad voor Boucaut. "De heren scheidsrechters moeten toch iets beter kijken tijdens de wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties