Groeit er iets tussen Anderlecht en Luciano D'Onofrio?

Groeit er iets tussen Anderlecht en Luciano D'Onofrio?
Foto: © SC

Krijgt Luciano D'Onofrio een plaats binnen Anderlecht? Dat is tenminste wat Het Nieuwsblad vandaag weet te melden. Volgens de krant zijn er gesprekken aan de gang tussen Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock en de ex-Standardtopman.

En laat het nu tussen die twee een aantal jaar koude oorlog geweest zijn na de incidenten op het veld en ernaast. Dit seizoen groeiden de twee echter dichter naar elkaar toe door de transfers van Jovanovic en Mbokani, beiden ex-Standard. D'Onofrio zou in die zaken een grote rol gespeeld hebben.

Roger Vanden Stock bekijkt nu hoe hij de voormalige grote baas van de Rouches kan inpassen bij Anderlecht. Een zaak die - indien waar - voorzichtig moet aangepakt worden, want het ligt allemaal heel gevoelig. D'Onofrio zou er echter alles voor over hebben om een Belgische club naar de Europese top te loodsen. En met zijn connecties zou er op dat vlak veel mogelijk zijn.

Wat er ook van zij... er zal nog veel water naar de zee moeten vloeien alvorens dit een feit zal worden. Voorlopig dus met de nodige korrel zout te nemen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties