Reactie Vossen: "We staan nu waar we moeten staan"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
Vossen: "We staan nu waar we moeten staan"
Foto: © SC

Racing Genk won zaterdagavond met 3-0 tegen hekkensluiter Westerlo. Jelle Vossen scoorde en noemde het een belangrijke overwinning.

Robby Morren in Genk

Vossen gaf toe dat wat Genk in de eerste helft op de mat bracht, niet al te best was. "In de eerste helft lag ons tempo te laag. We moeten proberen in één of twee tijden te spelen en dat lieten we na, er was te weinig beweging." Vossen had de 1-0 al na enkele minuten aan de voet maar de bal strandde op de paal. "Als die binnen gaat, dan krijg je natuurljk wel een andere wedstrijd."

Het duurde tot bijna halverwege de tweede helft vooraleer Vossen de verlossende goal kon scoren. "Die openingsgoal was heel belangrijk. Ik kreeg een prima bal van Barda en ik werkte goed af. Na die goal was de muur die Westerlo optrok ontwricht."

"We hebben het iets rustiger gedaan maar drie goals is niet slecht"
Jelle Vossen

Genk staat voor een moeilijke verplaatsing naar Valencia en Vossen gaf toe dat het tempo tegen Westerlo misschien iets lager lag. "We hebben het iets rustiger gedaan, zij stonden tenslotte met tien man maar ik vind drie doelpunten toch niet slecht."

Dit was een belangrijke overwinning voor Racing Genk met het oog op het klassement. "We staan nu mooi in de top zes waar we moeten staan. Dit was in alle opzichten een belangrijke overwinning."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties