Goor: "Heb het reglement niet gemaakt"

Goor: "Heb het reglement niet gemaakt"
Foto: © SC

Bart Goor heeft voor de nodige commotie gezorgd dit weekend. Vorige maandag werd hij ontslagen door Beerschot, zaterdag zorgde hij er mee voor dat Westerlo nog eens een zege pakte. Onder andere STVV was daar niet al te blij mee.

Vooral omdat de transfer na de reguliere periodes was gebeurd. "Ik was al supergelukkig om weer op het veld te staan, en dan kwam dat slotakkoord er nog bij", aldus Goor in Het Nieuwsblad. "Natuurlijk miste ik nog wat matchritme, over twee weken sta ik al een stuk verder."

Bij Beerschot spendeerde hij het meeste van zijn tijd in de tribune. "Heel lang dacht ik dat het er nog wel een keer zou van komen. Maar stilaan begon het te dagen. Neen, het zou niet meer lukken. Zo wilde ik niet stoppen met voetballen. Ik stelde al mijn hoop op een transfer tijdens de winterstop. Het is dus allemaal veel sneller gegaan. Ik kan begrijpen dat andere clubs nu boos zijn. Maar ik heb het reglement niet uitgevonden."

Over het waarom van zijn ontslag bij Beerschot is het nog raden. "Daar ga ik niet dieper op in. Ik kan wel zeggen dat het een complete verrassing was. Ik heb onmiddellijk mijn advocaat en mijn makelaar ingeschakeld. Vrijdag reed ik voor het eerst de parking van Westerlo op. Mijn nieuwe ploegmaats vielen compleet uit de lucht. Ik ga zeker door tot het eind van dit seizoen. Daarna zien we nog wel."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties