Reactie Frans: "Na mijn goal ging het beter"

Frans: "Na mijn goal ging het beter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frederic Frans was in zijn honderdste wedstrijd voor Lierse trefzeker. De verdediger zette zijn ploeg op weg naar een belangrijke zege tegen KV Kortrijk.

"Het is altijd wel leuk om in je honderdste wedstrijd te scoren", lachte Frans. "Zeker als dat doelpunt de drie punten oplevert. We moeten echter kunnen toegeven dat het in de eerste helft helemaal niet goed was. Na mijn goal ging het beter."

"Dat doelpunt? Ik zag dat Goran (Grncarov) aan de bal kon, maar zelf niet op doel kon koppen. Dus heb ik geroepen en ik kon hem mooi binnenschieten. We hadden zelfs bijna de rollen nog eens omgedraaid toen ik kon doorkoppen, maar hij spijtig genoeg overschiet."

Door de winst wipt Lierse over Zulte Waregem. "Tegen de vierde in de stand was dit toch een goede prestatie", vindt Frans. "Het is logisch dat je tegen zo'n team af en toe een kans weggeeft. Maar we hebben het hoofd koelgehouden en zijn goed omgegaan met de druk. Dit tweede goal was een bevrijding, want bij 1-0 kan die goal nog altijd vallen aan de overkant. We kunnen nu zonder druk op Beerschot gaan voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties