Coosemans: "In de tribune mis ik adrenaline"

Melissa Maes
| 35 reacties
Coosemans: "In de tribune mis ik adrenaline"
Foto: © SC

Colin Coosemans praat voor het eerst over zijn degradatie bij Club Brugge en de transfer van Bojan Jorgacevic. “Het was een klap, maar ik sta nog recht.”

“Mensen die het al meegemaakt hebben zeggen dat ik op het einde van mijn carrière zal vinden dat ik veel uit deze periode geleerd heb. Voor een jonge gast als ik is dat misschien moeilijk te geloven”, zegt Colin Coosemans aan Het Nieuwsblad.

“Dat neemt niet weg dat ik nog altijd vind dat ik een volwaardig doelman voor Club Brugge ben. Ik ben nog maar negentien, maar in doel staan heeft naar meer gesmaakt. In de tribune mis ik de adrenaline voor een match.”

“Of ik voldoende gesteund ben? Door Adrie Koster vast en zeker wel.”

Bojan Jorgacevic verliet in november AA Gent voor Club Brugge. “Op een avond kreeg ik telefoon van Vincent Mannaert nadat het nieuws over Jorgacevic in de pers was verschenen. Hij zei dat het klopte, maar dat we op dezelfde hoogte vertrokken, maar ik weet ook hoe de bal rolt.”

“Je weet dat iemand die wat geld kost, zijn kans gaat krijgen en tot nu toe heeft hij die niet beschaamd. Ergens is het dus begrijpelijk dat hij nummer één is. Maar ik had niet verwacht ineens derde keeper te zijn.”

“Omdat het buiten de transferperiode was, had ik niet gedacht dat ze daar plots met een nieuwe doelman zouden staan. Eigenlijk vind ik dat Vladan Kujovic en ik het met ons tweetjes perfect hadden kunnen redden met Jordi Maes als derde keeper.”

"Ik heb een uitleenbeurt overwogen."

Coosemans geeft toe dat hij een uitleenbeurt heeft overwogen. “We hebben de situatie geëvolueerd met mijn vader, de belangrijkste man in mijn carrière en leven, en Club Brugge. Met mijn vader heb ik de pro’s en contra’s afgewogen.”

“Ik ben ambitieus en wil spelen, maar het is moeilijk om een beslissing te nemen over je eigen toekomst. Ik wil niet zomaar weglopen van een moeilijke situatie. Ik blijf nu gewoon hard werken en dan kunnen we na een tijd de situatie opnieuw evalueren om tot een beslissing te komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties