"Iemand had zelfs het lef om te vragen of ik in vierde wou spelen"

"Iemand had zelfs het lef om te vragen of ik in vierde wou spelen"
Foto: © SC

Glenn Verbauwhede probeert bij Westerlo zijn carrière weer op het juiste spoor te krijgen. "Er kwamen voorstellen, tot het belachelijke toe."

"Het was niet altijd makkelijk in de stilte en de luwte", geeft Verbauwhede toe in HLN. "Ik zet nu een stap terug, om er daarna vier vooruit te springen. Ik geef me twee speeldagen de tijd om opnieuw op niveau te komen. Als ik tegen Cercle speel natuurlijk, want Mike Vanhamel deed het de voorbije wedstrijden prima."

"Mijn laatste wedstrijd dateert van begin mei vorig jaar tegen Beerschot. De volgende match tegen Zulte Waregem zat ik plots zonder enige uitleg op de bank, terwijl Birmingham me voor de zesde en laatste keer kwam scouten. Kortrijk was daarvan op de hoogte. Het was op dat moment zelf nog in de running om me binnen te halen. Had dat er iets mee te maken? Ik weet het niet."

Verbauwhede zat maanden zonder club. "Er kwamen voorstellen, tot het belachelijke toe. Weet je dat er zelfs iemand het lef had om mij te bellen om in vierde klasse te spelen? Had die voor me gestaan, hij zat nog in de koffer van mijn wagen. Ik was heel ontgoocheld in die periode, maar nu vind ik het niet erg om voor Westerlo te spelen. Ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties