Overzicht: transfermarkt (18-01) - alle transfers en geruchten

Tomas Taecke
| 483 reacties
Overzicht: transfermarkt (18-01) - alle transfers en geruchten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tot en met 31 januari bundelt onze redactie voor onze lezers alle geruchten, akkoorden en transfers. Heet van de naald volgt u hier elke beweging op de transfermarkt vanop de eerste rij!

Officieel - Aleksic naar Saint-Etienne (19.36)

De Serviër Danijel Aleksic verhuist van Genoa naar Saint-Etienne. De 20-jarige aanvaller tekent voor 3,5 seizoenen bij de Franse club.

Gerucht - Yilmaz in zomer naar Ajax (18.02)

Volgens Turkse media verhuist Trabzonspor-speler Burak Yilmaz naar Ajax. De Amsterdammers zouden 7,5 miljoen neertellen voor de 26-jarige spits.

Gerucht - Taiwo gegeerd door Engelse en Franse clubs (17.39)

AC-Milan-verdediger Taiwo lijkt bij zijn club op een zijspoor beland. Zijn manager sluit een verlengd verblijf niet uit maar meldt dat er interesse is van Engelse en Franse clubs.

Nieuws - Corluka niet naar Juventus (17.30)

Tottenham-verdediger Vedran Corluka blijft vooralsnog in Engeland voetballen. De 25-jarige Kroaat werd in verband gebracht met een overgang naar Juventus, maar volgens zijn manager is daar niets van waar.

Officieel - Sculli van Lazio naar Genoa (17.00)

Lazio-aanvaller Guiseppe Sculli keert na een jaar terug naar Genoa. Op vraag van de 30-jarig Italiaan wordt de aanvaller herrenigd met de club waar hij tussen 2006 en 2011 reeds actief was.

Officieel - Mesbah naar Milan, Strasser keert terug (16.35u)

Lecce laat op zijn website weten dat Mesbah per direct naar AC Milan verhuist. De 27-jarige Algerijnse international tekent in Milaan een contract tot 2015. Daarnaast keert de gehuurde Rodney Strasser terug naar AC Milan, zijn verhuurperiode werd beëindigd.

Gerucht - Geovanni ziet terugkeer naar Engeland zitten (16.10u)

De 32-jarige middenvelder Geovanni wil graag terugkeren naar de Premier League. Zijn manager beweert dat de ex-speler van Manchester City reeds gecontacteerd werd door verschillende Europese clubs, maar dat zijn voorkeur uitgaat naar Engeland.

Nieuws - Contract Figueras beëindigd (16.03u)

Op de website van de Spaanse voetbalclub Rayo Vallecano wordt gemeld dat het contract met speler Jordi Figueras beëindigd is. Hierdoor lijkt een overgang van de Spaanse verdediger naar Club Brugge in een beslissende fase.
 

Officieel - Fucile op huurbasis naar Santos, Danilo maakt omgekeerde beweging (13.11u)

Het Braziliaanse Santos huurt Jorge Fucile het komende jaar van FC Porto. De verdediger maakt onderdeel uit van een andere transfer. Danilo bewandelt de omgekeerde weg.

Officieel - Fulham strikt zeventienjarige Grimmer (12.07u)

Fulham is erin geslaagd om de gewilde Jack Grimmer aan zich te binden. Het zeventienjarig talent komt over van Aberdeen en tekende woensdag bij de Londense club een contract tot 2015.

Gerucht - Figueras rond met Club Brugge (11.20u)

Volgens Spaanse bronnen is de transfer van centrale verdediger Jordi Figueras naar Club Brugge in kannen en kruiken. Bij blauw-zwart klinkt het dat de deal nog niet rond is.

Nieuws - Kabasele niet naar Sint-Truiden (10.58u)

Nathan Kabasele zou een verhuur aan Sint-Truiden wel zien zitten, maar die plannen gaan niet door. De 18-jarige rechtsbuiten van Anderlecht is niet het type-speler waar STVV naar op zoek is.

Gerucht - Sneijder blijft in Milaan (10.40u)

De zaakwaarnemer van Interista Wesley Sneijder heeft aangegeven dat zijn speler in geen geval zal vertrekken deze winter. De Oranje-international wordt voornamelijk gelinkt aan Manchester United, dat waarschijnlijk bot zal vangen in deze wintermercato.

Gerucht - Anzhi zet zinnen op Berbatov (10.09u)

Anzhi heeft zich naar verluidt nadrukkelijk gemeld voor United-spits Dimitar Berbatov. De Bulgaar is geen vaste waarde bij de Mancunians, maar heeft er geen problemen mee om het seizoen uit te doen in Manchester.

Officieel - Inter verhuurt Jonathan aan Parma (10.05u)

De Braziliaan Jonathan vertrekt voor zes maanden op huurbasis naar Parma. Dit seizoen kwam de 25-jarige rechtervleugel slechts tweemaal in actie voor de Nerazurri.

Nieuws - "Samba blijft in Blackburn" (10.00u)

Blackburn heeft benadrukt dat verdediger Christopher Samba niet mag vertrekken. De Congolees zou de Rovers graag achter zich laten en kan ook rekenen op heel wat interesse.

Officieel - Newcastle versterkt zich met Papiss Cissé (9.30u)

Newcastle heeft Papiss Cissé (foto) definitief overgenomen van Freiburg. De Magpies betaalden 12 miljoen euro voor de Senegalees, die zijn handtekening heeft gezet onder een verbintenis van 5,5 seizoenen.

Gerucht - FC Twente denkt aan Jaja Coelho (9.25u)

De Tukkers hebben hun zinnen gezet op de Braziliaan Jaja Coelho. De gewezen Westerlo-spits wil volgens De Telegraaf vertrekken bij Al Ahli in Dubai.

Gerucht - Broertje Seedorf keert mogelijk terug naar NAC (9.14u)

Stefano Seedorf, de broer van Clarence, probeert een contract te versieren bij NAC Breda. De Nederlander speelde in het seizoen 2003-2004 ook al voor de Brabanders.

Nieuws - Lierse test belofte van Fulham (9.10u)

Lierse SK bekijkt de kwaliteiten van linksachter Alex Smith. De Lierenaars willen de verdediger van de beloften van Fulham eventueel huren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties