Reactie Van Geneugden: “2-2 op Bergen is schitterend”

Thomas De Block
| 3 reacties
Van Geneugden: “2-2 op Bergen is schitterend”
Foto: © SC

OHL-trainer Ronny Van Geneugden zag hoe zijn team een 2-0 achterstand wist goed te maken op Bergen. Van Geneugden reageerde dan ook tevreden na de wedstrijd.

Nochtans zag het er bij de rust niet goed uit, OHL stond 2-0 in het krijt waardoor de wedstrijd gespeeld leek. Toch wisten de troepen van Van Geneugden het tij te keren na de koffie.

“We hebben tijdens de rust de koppen bij elkaar gestoken”, stak de OHL-trainer van wal. “In die tweede helft hebben we met onze teamspirit onze grote troef kunnen uitspelen. We speelden iets hoger, waardoor we toch kansen afdwongen. Uiteindelijk heeft deze tactiek geloond.”

Van Geneugden kon zich vinden in het 2-2 gelijkspel en hoopt dat zijn ploeg de positieve lijn kan doortrekken. “We zijn nu zes duels ongeslagen, dat is mooi. Ik denk dat we als team aan het groeien zijn en dat we een echte aanwinst zijn voor de eerste klasse.”

“Nu komt het erop aan om zo snel mogelijk die beoogde 30 punten te behalen. Maar het vertrouwen zit goed”, besloot Van Geneugden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties