Reactie Hoefkens: "Niet verloren door afwezigheid Vadis"

Tomas Taecke
| 51 reacties
Hoefkens: "Niet verloren door afwezigheid Vadis"
Foto: © SC

De ongeslagen status van Carl Hoefkens bij blauw-zwart is al lang geen thema meer. Zaterdag ging de aanvoerder opnieuw de boot in met een zoekend blauw-zwart. Ook met Vadis Odjidja had Club de nederlaag volgens Hoefkens niet kunnen afwenden.

Na de ontluisterende nederlaag tegen een sterk KV Mechelen stond Carl Hoefkens, in eerste instantie met tegenzin, de verzamelde pers te woord. De kapitein vond Van Acker een prima wedstrijd spelen en wil niet te lang stilstaan bij het verlies van Vadis Odjidja.

"Het was zo'n wedstrijd waarin het net niet wil lukken", zei Carl Hoefkens na afloop van de partij. "We kwamen vroeg op achterstand en dan gooit Mechelen de boel helemaal dicht. Al moet ik erbij vermelden dat ze dit uitstekend hebben gedaan".

"Het was een frustrerende avond die we snel achter ons moeten laten. Het voordeel is dat er op woensdag alweer een nieuwe wedstrijd is, waarin we de draad terug moeten opnemen".

"Wat Vadis betreft: hij is twee maanden buiten strijd, we moeten ons daarbij neerleggen. Van Acker heeft de perfecte wedstrijd gespeeld, zijn vervanging had niets met zijn prestatie te maken. Onze coach wilde offensiever spelen en bracht daarom Meunier in de ploeg. We kunnen Thibaut niets verwijten, hij heeft zijn job perfect uitgevoerd".

"Odjidja is heel belangrijk voor Club Brugge, maar we mogen er niet teveel bij stilstaan. Het is niet door zijn afwezigheid dat we verloren hebben. We moeten dit kunnen opvangen als groep".

"Drie op twaalf is allesbehalve goed, maar we mogen er ons niet op blindstaren. We moeten het verstand op nul zetten en de volgende wedstrijd naar onze hand zetten", aldus Carl Hoefkens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties