Been: “Vanden Borre moet mij nog overtuigen”

Thomas De Block
| 33 reacties
Been: “Vanden Borre moet mij nog overtuigen”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Been zal in het komende duel op KV Mechelen geen beroep doen op Anthony Vanden Borre. De verdediger is nog steeds gestraft voor zijn wangedrag in het duel met Zulte Waregem.

“Vanden Borre moet mij nog overtuigen dat hij helemaal terug is. Als het goed geweest was op training, was hij erbij geweest. Maar ik moet keuzes maken", gaf Been aan op de clubsite.

Daarnaast heeft Been geen plaats voor Hyland, Masuero en Dugary. Uit de twintig geselecteerden moet nog een doelman en een speler afvallen. Onder de geselecteerden ook doelman Logan Bailly.

Verder gaf Been zijn visie over de wedstrijd tegen KV Mechelen. “Iedereen moet nu beseffen dat wij een hecht blok nodig hebben. Ondanks mindere matchen hebben wij punten gepakt terwijl onze ‘concurrenten’ punten verliezen. Je kan dus hele goede zaken doen”, aldus de Genkse trainer.

Been had ook een waarschuwing voor zijn ploeg. “Onze tegenstander heeft een goed gevoel overgehouden aan de uitzege bij Brugge maar dit is een andere match. Veel belangrijker is hoe wij aan de match beginnen. Als je begint zoals bij Zulte-Waregem kan je beter thuis blijven."

“Maar wij moeten de positieve lijn verderzetten en naar daar gaan voor een positief resultaat”, besloot Been.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties