Reactie Bailly: "Geen supermatch gespeeld, maar ook geen slechte"

Bailly: "Geen supermatch gespeeld, maar ook geen slechte"
Foto: © SC

Logan Bailly heeft zijn rentree gemaakt voor Racing Genk. Lang geen slecht debuut, want hij had een paar goede reddingen. Toch moest hij zich drie keer omdraaien, want zijn tweede debuut voor de Limburgers toch wat verpestte.

Johan Walckiers in Mechelen

Bailly moest koud inkomen nadat Köteles zich al na enkele minuten blesseerde. "Het was geen makkelijk wedstrijd voor mij om er weer in te staan", aldus Bailly. "Ik had lang niet gespeeld, maar als tweede doelman weet je dat je altijd klaar moet staan. Het was niet slecht, maar het kan altijd beter. Ik moet de komende weken nog progressie maken."

"Bij die bal van Destorme bijvoorbeeld kan ik het leer nog wegboksen, maar heb ik het ongeluk dat hij in de voeten van die aanvaller (Ruiz) terecht kwam. De bal kwam echter heel hard op mij af. Ik heb dus geen supermatch gespeeld, maar ook geen slechte."

In de tweede helft kreeg hij direct ook een penalty tegen. "Ik moet de beelden nog zien, maar volgens mij was het toch een heel lichte. Hij plaatst hem goed in de hoek. Maar goed, ik heb vertrouwen opgedaan voor de volgende matchen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties