Gorius: "Grootse wedstrijd spelen tegen geïnteresseerd Genk"

Tomas Taecke
| 60 reacties
Gorius: "Grootse wedstrijd spelen tegen geïnteresseerd Genk"
Foto: © SC

Julien Gorius kijkt vanavond met KV Mechelen een tegenstander in de ogen die niet onder stoelen of banken steekt de middenvelder te willen inlijven. Tegen Racing Genk is Gorius vastberaden zijn rood-gele clubkleuren met hand en tand te verdedigen.

Julien Gorius wordt al langer dan vandaag in verband gebracht met Racing Genk. Hoewel er officieel geen concreet voorstel is, lijken de Genkenaren fel geïnteresseerd te zijn in de middenvelder. In de kranten laat Gorius blijken dat hij nog steeds bij KV Mechelen speelt en er bijgevolg alles wil aan doen om zijn huidige club naar een overwinning te loodsen.

"Ik draag nog steeds de kleuren van KV Mechelen en zal er alles aan doen om Genk te verslaan", klinkt het uit de mond van de gegeerde middenvelder. "Het lot heeft bepaald dat we net nu tegen de club spelen die interesse in mij toont. Toch is het voor mij een wedstrijd als een ander".

"Ik besef dat ik een grote wedstrijd moet spelen om de insinuaties de kop in te drukken", voegt hij eraan toe. "De mensen zouden denken dat ik in de gunst van Genk speel. Anderzijds boeien deze zaken mij eigenlijk niet echt".

Hoewel Gorius verliefd geworden is op zijn huidige Mechelse club, sluit de middenvelder een vertrek niet uit. "Als ik mij wil verbeteren, moet ik naar één van de vijf Belgische topclubs gaan. In de afgelopen drie seizoenen kwam er geen enkele ernstige aanbieding. In de zomer heb ik er twee afgewimpeld, daarom denk ik er nu heel goed over na".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties