Noorse pers linkt Jenssen aan Club Brugge

Tomas Taecke
| 117 reacties
Noorse pers linkt Jenssen aan Club Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Noorse pers werd Yttergard Jenssen dinsdag aan Club Brugge gelinkt. Club is op zoek naar een defensieve middenvelder en zou geïnteresseerd zijn in de international die in 2007 dicht bij een overgang naar Standard stond.

Yttergard Jenssen zou volgens de Noorse krant Aftenposten op het verlanglijstje van Club Brugge staan. Blauw-zwart is naar verluidt op zoek naar een defensieve middenvelder, iets wat Vincent Mannaert op de persvoorstelling van Carlos Bacca nog eens bevestigd heeft.

Jenssen was in 2007 zo goed als rond met Standard, maar besloot uiteindelijk een vijfjarig contract te tekenen bij Tromso, de ex-club van Rune Lange en Tom Hogli. Ook Ole Martin Aarst speelde lang bij de Noorse club, waar hij nu op 37-jarige leeftijd officieel nog deel van uitmaakt.  De deal sprong af en Jenssen ondertekende een contract tot 2013 in Tromso, dat tot op vandaag niet werd opengebroken. 

Club Brugge is niet de enige club die in de running is voor de Noorse international. Onder andere het Nederlandse Vitesse van de rijke Georgiër Jordania wil het talent inlijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties