Overzicht transfermarkt (25/01) - alle transfers en geruchten

Tomas Taecke
| 101 reacties
Overzicht transfermarkt (25/01) - alle transfers en geruchten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tot en met 31 januari bundelt onze redactie voor onze lezers alle geruchten, akkoorden en transfers. Heet van de naald volgt u hier elke beweging op de transfermarkt vanop de eerste rij!

NIEUWS - Magath en Diego leggen ruzie bij (16.52u)

De kans bestaat dat Diego opnieuw bij Wolfsburg aan de slag gaat. De ruzie met coach Magath is ondertussen bijgelegd, waardoor de middenvelder mogelijk Atlético nog deze transferperiode zal verlaten.

GERUCHT - Motta speelt mogelijk laatste wedstrijd voor Inter (16.47u)

Als we de zaakwaarnemer van Interista Thiago Motta moeten geloven, komt de in Brazilië geboren middenvelder vanavond voor het laatst in actie bij de Nerazurri. Motta zou eerstdaags verhuizen naar PSG.

NIEUWS - Boussu-Dour ontbindt contract Assou-Ekotto (16.30u)

Mathieu Assou-Ekotto moet in de laatste week van de transferperiode een nieuwe club zien te vinden. Boussu-Dour wil niet langer door met de defensieve middenvelder en liet zijn contract ontbinden.

OFFICIEEL - Bosz gaat langer door in Almelo (16.15u)

Heracles-coach Peter Bosz heeft zijn contract verlengd tot 2014. De keuzeheer is bezig aan zijn tweede seizoen in Almelo.

NIEUWS - Poepon mag ADO uit zijn hoofd zetten (16.10u)

Rydell Poepon mag een kruis maken over zijn transfer naar ADO Den Haag. De Hagenezen en zijn huidige club De Graafschap bereikten geen consensus over het transferbedrag.

OFFICIEEL - Yahia keert terug naar Bundesliga (16.05u)

Anthar Yahia keert na een kort verblijf in Saoudi-Arabië terug naar Duitsland. De gewezen speler van Bochum tekent een verbintenis van 3,5 seizoenen bij Kaiserslautern.

NIEUWS - Vagner Love verlaat CSKA (16.01u)

De Braziliaanse spits Vagner Love gaat opnieuw in eigen land spelen. De aanvaller verlaat CSKA Moskou en gaat eerstdaags bij Flamengo aan de slag.

OFFICIEEL - Ibisevic ruilt 1899 Hoffenheim voor Vfb Stuttgart (14.19u)

Vedad Ibisevic tekende woensdag een contract tot 2016 bij VfB Stuttgart. In 92 competitiewedstrijden vond Ibisevic 43 keer het doel.

OFFICIEEL - Jarju keert terug naar Bergen (12.25u)

Mustapha Jarju (foto) tekent bij Bergen een overeenkomst voor 2,5 jaar.  Vorig seizoen scoorde de Gambiaan 22 keer voor de Draken in de tweede klasse. Het leverde hem een transfer op naar Vancouver Whitecaps, maar daar vertrekt hij na zes maanden alweer.

OFFICIEEL - Bakx aan de slag bij Willem II (11.23u)

Istvan Bakx verlaat Racing Genk en gaat shotten bij de Nederlandse tweedeklasser Willem II.

OFFICIEEL - Racing Mechelen maakt werk van Serville en Tillens (11.15u)

Verdediger Kevin Serville tekende bij Racing Mechelen een contract tot eind dit seizoen met een optie voor volgend seizoen. De club versterkte zich ook met de negentienjarige doelman Loïc Tillens.

NIEUWS – Iakovenko kiest deze week voor Westerlo of OHL (10.53u)

Sacha Iakovenko wil deze week de knoop doorhakken. Gisteren sprak de aanvaller met Westerlo en een dag eerder met OHL. Iakovenko heeft nog een contract tot 2013 bij Anderlecht, maar hij is er overbodig.

GERUCHT - Zarate op weg naar Tottenham? (10.10u)

Inter is allesbehalve tevreden over de prestaties van huurling Zarate. Tottenham zou volgens de Britse tabloids nadenken om de speler, die eigendom is van Lazio, naar Londen te halen.

GERUCHT - Alex kan ook naar PSG (10.05u)

QPR vindt de salariseisen van Chelsea-verdediger Alex buitensporig en ziet mogelijk af van de Braziliaan. PSG heeft zich naar verluidt ondertussen gemeld voor de achterspeler.

OFFICIEEL - Bouwman (NAC) trekt naar Finland (8.49u)

Pim Bouwman heeft een tweejarig contract getekend bij het Finse Inter Turku. De middenvelder kwam bij NAC niet langer aan spelen toe.

GERUCHT - Bergen-spits test in China (8.33u)

Freddy Mombongo gaat Bergen wellicht verlaten. De Congolese aanvaller, die eerder testte bij Visé en Eupen, probeert een contract te versieren in de Chinese tweede klasse.

OFFICIEEL - Barça legt invallersdoelman langer vast (8.30u)

José Manuel Pinto heeft zijn verblijf bij Barcelona verlengd. De 36-jarige doublure van Victor Valdes tekende bij tot 2013.

NIEUWS - Erding verlaat PSG (8.20u)

Rennes bevestigt dat het een akkoord heeft met de hoofdstedelingen wat betreft de overgang van Mevlut Erding. Enkel de medische tests staan op dit moment de definitieve overgang in de weg.

OFFICIEEL - QPR huurt Taiwo van Milan (8.15u)

Taye Taiwo wordt door AC Milan voor de rest van het seizoen verhuurd aan QPR. Afgelopen zomer nam de Rossoneri hem over van Marseille.

OFFICIEEL - Fiorentina verlost Juvé van Amauri (8.10u)

La Viola heeft Amauri overgenomen van Juventus voor een half miljoen euro. De Braziliaanse spits werd bij Juvé gepasseerd en eerder ook gestald bij Parma.

NIEUWS - Caceras gaat opnieuw bij Juventus aan de slag (8.02u)

Martin Caceras wordt door Juventus overgenomen van Sevilla. Eerder werd de Uruguyaanse verdediger door Barcelona bij de Oude Dame gestald.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties