Overzicht transfermarkt (26/01) - alle transfers en geruchten

Melissa Maes
| 69 reacties
Overzicht transfermarkt (26/01) - alle transfers en geruchten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tot en met 31 januari bundelt onze redactie voor onze lezers alle geruchten, akkoorden en transfers. Heet van de naald volgt u hier elke beweging op de transfermarkt vanop de eerste rij!

NIEUWS - PSV ontkent Italiaanse interesse in Wijnaldum (17.50u)

PSV ontkent dat Internazionale een bod van vijf miljoen euro heeft uitgebracht op Georginio Wijnaldum. Het Italiaanse Mediaset pakte op donderdag uit met het verhaal.

OFFICIEEL - QPR strikt derde wintertransfer (17.45u)

Manchester City-verdediger Onuoha gaat aan de slag bij QPR. De in Nigeria geboren Engelsman ondertekende een contract voor 4,5 seizoenen.

OFFICIEEL - Atlético-spits probeert het bij Vallecano (17.40u)

De Braziliaanse aanvaller Diego Costa wordt door de Colchoneros een half jaar gestald bij Rayo Vallecano. De spits kwam door een blessure nauwelijks in actie in de Spaanse hoofdstad.

NIEUWS - Saglik weigert nog voor Eupen te spelen (17.20u)

De Eupense sterkhouder Enes Saglik wil niet langer voor Eupen spelen. De Turk wil op die manier een transfer naar het Turkse Eskisehirspor forceren.

GERUCHT - Italiaanse clubs azen op Sanchez (16.45u)

De Colombiaanse international Carlos Sanchez  geniet de interesse van Udinese en Genoa. De middenvelder van Valenciennes is dit seizoen einde contract.

OFFICIEEL - Lille haalt Argentijn naar L1 (16.35u)

Het Franse Lille heeft zich versterkt met de Argentijn Mauro Cetto. De nieuwe ploegmakker van Eden Hazard wordt voor zes maanden overgenomen van Palermo.

OFFICIEEL - Bobadilla verlaat Gladbach (16.10u)

Raul Bobadilla verlaat Mönchengladbach en gaat in Zwitserland aan de slag. De Argentijnse spits komt voortaan uit in het shirt van YB Bern.

NIEUWS - Uchebo test bij Rangers (15.45u)

VVV-talent Uchebo probeert een contract te versieren bij Glasgow Rangers. Nadat de Nigeriaan Stoke City niet kon overtuigen van zijn talenten, probeert hij het nu in Schotland.

OFFICIEEL - Kagelmacher heeft er een ploegmaat bij (15.40u)

Monaco heeft zich versterkt met Ibrahima Touré. De Senegalees tekent een contract voor drie seizoenen en is al de vierde winteraankoop van de kwakkelende Franse tweedeklasser.

NIEUWS – Fenerbahçe gaat voor Sow (14.40u)

Lille-voorzitter Michel Seydoux laat weten dat er een overeenkomst is bereikt met Fenerbahçe over een transfersom. De Turken zouden tien miljoen euro voor Moussa Sow willen geven.

OFFICIEEL – Iakovenko kiest voor OHL (13.50u)

Sacha Iakovenko is overbodig bij Anderlecht, maar de Oekraïner wilde graag in België blijven. Iakovenko zal tot het einde van het seizoen voetballen voor OHL op uitleenbasis. Naast OHL had ook Westerlo interesse in de speler.

OFFICIEEL – RKC versterkt zich met Németh (12.48u)

Krisztian Németh sluit meteen aan bij RKC Waalwijk. De 23-jarige aanvaller speelde eerder voor clubs als Liverpool, Blackpool en AEK Athene.

GERUCHT – Fall op weg naar Lokeren (11.12u)

Lokeren staat dicht bij een overeenkomst met Djiby Fall. Momenteel wordt de Senegalese aanvaller door het Deense Odense gehuurd van Lokomotiv Moskou.

NIEUWS – Al Shabab wil Tom De Sutter (9.57u)

Tom De Sutter kan naar Al Shabab, de club waar Michel Preud’homme trainer is. Zowel Anderlecht als De Sutter zijn op de hoogte van de Arabische belangstelling. Al Shabab zou 2,5 miljoen euro willen neertellen.

NIEUWS - Nieuw bod van Chelsea op De Bruyne (9.00u)

De onderhandelingen tussen Racing Genk en Chelsea over Kevin De Bruyne kunnen snel afgerond geraken. De Engelse club bracht een nieuw bod uit op de middenvelder. De Bruyne moet zo’n negen miljoen euro kosten.

NIEUWS - Leye bijna rond met Le Mans (8.29u)

Standard is het al eens met Le Mans. Volgens de makelaar van Mbaye Leye is het een kwestie van tijd vooraleer de Senegalees zijn akkoord geeft. (Uitgebreid: lees hier)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties