Reactie Pocognoli: "Eindelijk gewonnen op Cercle"

Tomas Taecke
| 4 reacties
Pocognoli: "Eindelijk gewonnen op Cercle"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sébastien Pocognoli speelde een degelijke wedstrijd waarin Standard nog eens de nul kon houden. "Op verplaatsing is het een stuk lastiger", oordeelde de linksachter na afloop.

Tomas Taecke in Brugge

"We doen een goeie zaak in het klassement", richt Poco zich na afloop meteen op de stand. "Het doet deugd om eens op verplaatsing te winnen. Om de één of andere reden is dit altijd moeilijker voor ons. Misschien heeft het te maken met het gebrek aan ons publiek, waardoor we thuis bijna onverslaanbaar zijn".

"Op bezoek bij Cercle is het altijd moeilijk. Het was al een tijd geleden maar eindelijk hebben we hier nog eens een goed resultaat kunnen neerzetten. Buitenshuis moeten we zonder de steun van onze vele supporters meer op karakter spelen en vechten om de drie punten binnen te halen".

"Na de pauze speelde Cercle heel offensief en leunden wij wat achterover. Maar we hebben veel gelopen en onze voorsprong verdedigd. Bovendien kregen we via Ciman en Cyriac nog enkele mooie kansen om de wedstrijd op de counter helemaal af te maken", aldus Pocognoli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties