Reactie Verbauwhede: "Te laks uit de kleedkamer"

Verbauwhede: "Te laks uit de kleedkamer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glenn Verbauwhede kon met enkele gepaste tussenkomsten zijn kooi vijftig minuten proper houden. Uiteindelijk moest hij zich toch nog drie keer omdraaien.

Johan Walckiers in Anderlecht

Verbauwhede pakte moed na de eerste helft. "Ik vond dat het vrij goed liep toen", aldus de Westelse doelman. "Ons spel was misschien niet mooi om aan te zien, maar het is ook niet de bedoeling dat wij het spel maken op Anderlecht. De tweede helft zijn we gewoon te laks uit de kleedkamer gekomen en staan we al snel 1-0 achter. Heel goed afgewerkt door Mbokani ook. Wij hadden een beetje gehoopt dat ze ons gingen onderschatten, maar hij deed dat absoluut niet."

"Maar wat er allemaal bij die tweede goal gebeurt, daar is toch een geurtje aan", vond Verbauwhede. "Eerst werd er geroepen om een penalty. Maar dat is er nooit één, maar dan compenseert de ref door een hoekschop toe te kennen terwijl Suarez zelf toegaf dat het er geen was. En bij het doelpunt maakt Juhasz ook nog een fout op Corstjens. Ik had wel eens willen zien als het 1-0 gebleven was. Maar goed, we ontbraken gewoon efficiëntie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties