Chen: "Ik vrees dat onze inhaalrace te laat komt"

Glenn Schrader
| 3 reacties
Chen: "Ik vrees dat onze inhaalrace te laat komt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond speelt KV Mechelen een op papier makkelijk duel tegen Westerlo. De ploeg lijkt zich tevreden gesteld te hebben met een plekje in PO2, maar Xavier Chen wil de eerste zes plaatsen nog niet opgeven.

"Een ploeg als KV Mechelen moet elk seizoen een plaats in PO1 ambiëren.", aldus Xavier Chen tegen Het Laatste Nieuws. "Met twaalf punten te verdienen moeten we opboksen tegen twee ploegen die op dit moment al zes punten meer hebben dan ons. Zeg nooit nooit, maar ik vrees dat onze inhaallrace een beetje laat komt”.

"Verplaatsingen naar Westerlo zijn altijd moeilijk. Op papier zijn wij de favoriet, maar zij hebben tijdens de winterstop zo goed aangekocht dat ze ook wel degelijk een kans maken. We moeten vanavond dan ook niet vol voor de aanval kiezen, maar zullen moeten trachten vanuit balbezit te voetballen en toe te slaan wanneer de kans zich voordoet.", besluit de Belgisch-Taiwanese verdediger.

KV Mechelen heeft nog een moeilijk programma voor de boeg. Zo krijgen ze nog bezoek van Gent en Standard. Tussendoor spelen ze ook nog tegen Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties