Mario Been wil Sno naar Genk halen

Mathias Dumarey
| 33 reacties
Mario Been wil Sno naar Genk halen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Been, trainer van RC Genk, zou graag volgende zomer Evander Sno (foto) naar de Cristal Arena halen. Dat staat vandaag in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad te lezen.

Evander Sno (24) voetbalt momenteel voor de Nederlandse middenmoter RKC Waalwijk. Hij heeft er nog een contract tot het einde van het seizoen, al kan er nog een optie gelicht worden voor nog een seizoen extra. Mario Been wil Sno nu toch overtuigen om naar Genk te komen. Een poging van FC Utrecht in januari om Sno te paaien lukte eerder wel niet omdat hij het seizoen wilde afmaken bij RKC.

Genk zal wel met wat concurrentie moeten afrekenen. Naast Utrecht is ook Roda JC nog in de markt. De club van coach Harm Van Veldhoven zou ook al een gesprek gahad hebben met de speler. Ook vanuit de Premier League zouden enkele clubs hem volgen. Sno speelde in het verleden nog voor Ajax Amsterdam, Celtic Glasgow en Feyenoord Rotterdam. In 2010 kwam de middenvelder in het nieuws nadat hij een hartstilstand had gekregen in een wedstrijd met Jong Ajax.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties