Interview Hoefkens: "Genk is ons zwarte beest geworden"

Fabian Morren
| 26 reacties
Hoefkens: "Genk is ons zwarte beest geworden"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor met 3-0 bij Racing Genk en sluit zo een toch kleine dramatische week af, na eerder ook al de Europese uitschakeling tegen Genk. "We hebben nu nog drie thuiswedstrijden", blijft Carl Hoefkens positief.

“We lieten het na om twee grote kansen af te maken in de eerste helft. Genk scoort nadien wel. Dat zijn de wetten van het voetbal”, aldus Carl Hoefkens.

“Genk is individueel heel sterk. Al zijn we voor deze nederlaag zelf verantwoordelijk door de kans niet af te maken. Zij scoorden dan weer op het perfecte moment.”

“Het is voor ons nooit makkelijk in Genk. Door de jaren heen is het een beetje ons zwarte beest geworden”, weet de centrale verdediger. “We hebben nu nog drie “thuiswedstrijden” (Club speelt ook nog “uit” bij Cercle, red.) om voldoende punten te pakken voor de play-offs.”

Na Stenman viel tegen Genk ook Lestienne uit. Er ontstaat zo wel een gebrek aan linksvoetigen in de kern van Club. “Dat is heel ambetant. Het is nu echter aan andere gasten om hun kans te grijpen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties