Daum overweegt juridische stappen

Melissa Maes
| 3 reacties
Daum overweegt juridische stappen
Foto: © SC

Christoph Daum vindt de uitspraken van Werner Wolf, voorzitter van de raad van commissarissen bij Köln, ongehoord en onaanvaardbaar. "Ik moet zelf juridische stappen tegen mijnheer Wolf overwegen."

Wat is er precies aan de hand tussen Christoph Daum en FC Köln? De huidige trainer van Club Brugge beweerde dat de Duitse club in januari 2009, toen Daum er coach was, Lukas Podolski naar de club lokte met valse sportieve beloften.

Bovendien zou Köln volgens Daum bepaalde afspraken met hemzelf niet zijn nagekomen. Köln dreigde daarop met juridische stappen tegen Daum. “Hij vertrok één dag voor het einde van zijn opzegtermijn. Hij moet nu niet spreken over de verantwoordelijkheid van anderen”, reageerde Werner Wolf.

“Wij hebben altijd al onze contractuele verplichtingen vervuld tegenover Daum. Als zijn hart nog altijd voor de club slaat, dan zou hij beter voor ons duimen.”

Daum reageerde dinsdag tegenover de Duitse krant Express. “Het is altijd mijn eerste zorg om te weten hoe ze gespeeld hebben. Deze uitspraken zijn zo ongehoord en onaanvaardbaar dat ik zelf juridische stappen tegen mijnheer Wolf moet overwegen. Blijkbaar wil men bepaalde dingen toedekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties