Interview Coppens: "Knokken voor een punt"

Tomas Taecke
| 5 reacties
Coppens: "Knokken voor een punt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle heeft op Daknam zijn lot met het oog op PO1 in eigen handen en dat geldt ook voor Jo Coppens. Als de groen-zwarte doelman de nul houdt zijn de Bruggelingen altijd geplaatst.

Groen-zwart heeft aan één punt genoeg om de poort naar PO1 open te beuken. Jo Coppens weet alvast wat de vereniging vanavond te doen staat.

"Zoals elke week zullen we keihard moeten knokken", zegt de vervanger van Bram Verbist. "We hebben ons lot in eigen handen, maar zullen moeten vechten om minstens een punt te halen".

Een puntendeling was ook zondag tegen Club al voldoende voor de kwalificatie. Cercle kwam op voorsprong na een prachtige vrijschop van Lukas Van Eenoo, maar ging na de pauze met tien man kopje onder.

"Zondag hebben we er ook voor geknokt, maar is het niet gelukt", herinnert Coppens zich enkele dagen na de derby. "Zonder Iachtchouk, die voor de rust had bewezen een meerwaarde te zijn, kregen we het moeilijk na zijn uitsluiting. De twee tegendoelpunten waren frustrerend. Tweemaal zat ik goed bij de bal, maar mocht Akpala in de herneming zomaar binnenduwen".

"Speculeren op een gelijkspel is gevaarlijk, daarom zullen we net als in iedere wedstrijd vol voor de zege gaan", klinkt het bij de ambitieuze doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties