Hoe ziet de finalevoorbereiding van KVK eruit?

Tomas Taecke
| 9 reacties
Hoe ziet de finalevoorbereiding van KVK eruit?
Foto: © SC

KV Kortrijk bereidt zich in alle rust voor op de bekerfinale van zaterdag. Zie hier het programma van De Kerels de komende dagen.

Donderdagmiddag verzamelde KVK de pers in het spelershotel ter voorbereiding op de bekerfinale. In de marge gaf assistent Yves Vanderhaeghe het programma dat de Kortrijkzaken de komende dagen afwerken mee. Na de persconferentie bleven de spelers in het hotel, waar ze gebruik maakten van de welness-faciliteiten. Ook na de partij tegen Beerschot verbleef de spelerskern in het hotel, waarmee Hein Vanhaezebrouck anticipeerde op een nederlaag tegen de Ratten.

"We hadden dit vooraf beslist om de eventuele ontgoocheling van het missen van PO1 te verwerken. Gelukkig is er mentaal weinig oplapwerk, toch is het niet slecht dat we ons in alle rust en in groep kunnen voorbereiden op die finale", aldus de KVK-coach op donderdag.

Vrijdag komen de spelers na de middag samen voor een middagmaal, gevolgd door de tactische bespreking en een training achter gesloten deuren.

Zaterdag vertrekt de spelersbus om 10 uur richting Brussel, waar de Kerels meteen het veld in het Koning Boudewijnstadion gaan inspecteren. In tegenstelling tot Lokeren zal KVK geen trainingsessie houden op de Heizelvlakte.

Na de inspectie gaat het richting hotel Abbey in Grimbergen, waar het middagmaal en de nodige rust zullen genomen worden. Om 18.30u vertrekt de spelersbus richting de Heizel, om na de wedstrijd al dan niet met de beker terug te keren naar het Guldensporenstadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties