Brillant: "Het Kiel spreekt mij aan"

Tomas Taecke
| 99 reacties
Brillant: "Het Kiel spreekt mij aan"
Foto: © SC

Fred Brillant trekt deze zomer zo goed als zeker naar Beerschot. De KVO-speler liet zich verleiden door het Kiel, terwijl ook Cercle, Lierse, Kortrijk en OHL interesse toonden.

KVO-verdediger Fred Brillant mag zich volgend seizoen op het hoogste niveau in de kijker spelen. De grote achterspeler van de Kustjongens heeft een onderling akkoord met Beerschot, dat deze week KVO hoopt te overtuigen om de overgang te finaliseren. Brillant heeft de eersteklasseclubs voor het uitkiezen, maar was het meest gecharmeerd door de voetbalomgeving waarin Beerschot acteert.

"Er was enorm veel interesse voor mij uit eerste klasse", zegt Brillant tegen HN. "Niet alleen Beerschot maar ook Cercle, Lierse, KVK en OHL wilden mij inlijven. Uiteindelijk heb ik voor Beerschot gekozen omdat ik daar in de beste voetbalomgeving terecht zal komen. Het is een traditieclub met een stevige achterban die me aanspreekt".

Brillant tekende op het Kiel een overeenkomst voor twee seizoenen met een optie voor twee extra jaren. Vorig seizoen kwam hij over van derdeklasser Bertrix.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties