Guardiola: "Bedankt José voor het vertrouwen"

Guardiola: "Bedankt José voor het vertrouwen"
Foto: © SC

José Mourinho en Pep Guardiola zijn al een tijdje bezig met een heen-en-weer-spelletje. De één reageert meestal wel cynisch op wat de andere verkondigt. En vrijdag was het weer zo ver.

José Mourinho had met licht ironische ondertoon gezegd dat als Real Madrid voorbij Bayern München geraakt, het de finale speelt tegen Barcelona. De coach refereert dit seizoen dikwijls naar het vermoeden dat de Catalanen bevoordeeld worden door de scheidsrechters. "Hoe ik zo zeker weet dat Barcelona de finale haalt? Omdat ze heel erg goed zijn", zei Mourinho op zijn persconferentie 

"Ik vind het prima", antwoordde Guardiola op zijn beurt. "Als er een vraag aan je wordt gesteld, dan geef je antwoord. Soms bijt ik wel eens op mijn tong, maar het gaat zoals het gaat. Dit hoort allemaal bij het spelletje, zo is het altijd al geweest. Ik kan er wel mee leven. Ik bedank Mourinho vriendelijk voor het vertrouwen, maar alle vier de teams die nu nog in de Champions League zitten, maken kans op de finale. We waarderen dat men bij Real Madrid denkt dat we al in de finale zitten, maar wij weten dat we twee lastige wedstrijden te gaan hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties