Interview Padt: "Gele kaart was kinderachtig"

Melissa Maes
| 29 reacties
Padt: "Gele kaart was kinderachtig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Padt pakte zondagavond tegen Club Brugge zijn derde gele kaart van dit seizoen. De doelman van AA Gent vond het een belachelijke beslissing van scheidsrechter Serge Gumienny.

Melissa Maes in Brugge

“Dat geel karton sloeg toch nergens op? De scheidsrechter stond met zijn rug naar mij toen ik de bal een metertje voor me uitgooide om uit te trappen. Het is opnieuw een domme gele kaart dat ik krijg”, vertelt Sergio Padt na de 1-0-nederlaag.

“Na de wedstrijd heb ik het hem ook nog eens gezegd. Hij liet zich opnaaien door het thuispubliek dat duidelijk aanwezig was. Die gele kaart was kinderachtig. Maar Serge Gumienny heeft niet gereageerd op mijn opmerking.”

AA Gent miste tal van basisspelers, maar volgens de Nederlandse doelman is de nederlaag daar niet aan te wijten. “We trainen elke dag met elkaar, dat mag geen excuus zijn. Er kwam gewoon te weinig dreiging van ons uit.”

“We zijn nu ook onze derde plaats kwijt doordat Racing Genk verrassend van Anderlecht won dit weekend. Het wordt dringend tijd dat we nog eens punten pakken”, besluit Padt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties