"Bale is transfertarget nummer één voor Barcelona"

Jefrey Van der Straeten
| 24 reacties
"Bale is transfertarget nummer één voor Barcelona"
Foto: © SC

Volgens de Engelse krant The Telegraph staat Gareth Bale met stip op één genoteerd om de Catalaanse rangen te komen versterken volgend seizoen. De vraag is of hij betaalbaar is én of Guardiola blijft.

Nu Abidal een levertransplantatie heeft ondergaan, zou Barcelona een vervanger voor de linksbackpositie zoeken. Daarbij denkt het in de eerste plaats aan de Welshman Gareth Bale, die de afgelopen twee jaar ontploft bij Tottenham Hotspur.

Dat Bale geen zomerkoopje zal worden, staat nu al vast. Tottenham-voorzitter Levy stelde onlangs nog dat “Tottenham geen redenen heeft om spelers te verkopen. We zullen er alles aan doen om onze beste spelers te behouden.” Aangezien Bale nog een contract heeft tot juni 2014, kan de club die nog strijdt voor een plaats in de Champions League vragen wat ze wil.

Ten slotte is er nog enige onzekerheid over de coach Josep Guardiola, die einde contract is. Aangezien hij een belangrijke stem heeft in het aankoopbeleid van Barcelona wil de club graag zekerheid over een verlengd verblijf van haar ex-speler. Zolang die zekerheid er niet komt, zullen er volgens The Telegraph geen stappen ondernomen worden om Bale binnen te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties