De Roover: "Had geen rekening meer gehouden met speeltijd"

De Roover: "Had geen rekening meer gehouden met speeltijd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sepp De Roover mocht dit weekend nog eens een kwartiertje meespelen bij Lokeren na de blessure van Galitsios. Daardoor mocht de verdediger eindelijk nog eens de wei in.

"Hier had ik geen rekening meer mee gehouden", zegt hij in HLN. "Maar ik denk dat het voor iedereen een verrassing was. Galitsios had krampen, dan was er maar één echte optie meer en dat was ik", verklaarde hij.

"Eigenlijk was ik wel blij ja, al was het lastig omdat ik al maanden niet meer op dit niveau speelde. Maar ik voetbal gewoon graag. Voor publiek spelen is nog altijd het liefste wat ik doe. Ik deed wel wedstrijden met de beloften ondertussen, maar dat is uiteraard niet hetzelfde. Het was tof dat de supporters me toejuichten. Dat doet deugd. Al was het niet eenvoudig zo in te vallen. We stonden achter, het was een beetje alles of niets. Op een kwartiertje kan je niet veel laten zien, maar het belangrijkste was dat ik me geamuseerd heb en dat men weet dat ik nog leef. Ik kan nog lopen, ben nog fit. Da's wat telt."

Wat de toekomst brengt weet de rechtsachter niet. "Geen idee. Het enige zekere is dat ik nog twee jaar contract heb op Lokeren. Al is er geen intentie om verder te gaan. Mijn manager zal wel met Lokeren  overleggen, mocht er iets concreet komen. Of ik me zorgen maak? Nee, op mijn leeftijd is dat niet zo'n groot probleem. Al vind ik het uiteraard niet leuk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties