Leko: "Schitterend seizoen mooi afsluiten"

Jefrey Van der Straeten
| 3 reacties
Leko: "Schitterend seizoen mooi afsluiten"
Foto: © SC

Ivan Leko kwam in PO2 nog niet veel aan spelen toe, maar start vanavond in de basis tegen zijn ex-club Beerschot. Hij wil de supporters van Lokeren nog iets teruggeven.

In Het Nieuwsblad geeft de Kroaat aan dat Lokeren de wedstrijd vanavond tegen Beerschot wil winnen: “Het is vanzelfsprekend dat we willen winnen en dit liefst met goed voetbal. Ik hoop dat iedereen nog eens kan genieten van ons voetbal. Ik zag de voorbije week een erg gemotiveerde groep op training.”

“We hadden meer verwacht van Play-off 2”, aldus de spelverdeler. “Maar misschien is dit parcours ook normaal na alles wat gebeurd is in de Beker van België. Er zijn nog twee wedstrijden te spelen en we blijven die overwinning najagen. Lokeren kan scherprechter spelen in de poule”, klinkt hij gemotiveerd.

Leko zat de afgelopen wedstrijden op de bank, zodat jongeren Trompet en Patosi ervaring konden opdoen. “Ik had dat ook verwacht. Dit is het moment voor de trainer om een aantal jongeren te laten spelen. Voor de laatste thuiswedstrijd zal de trainer echter zijn sterkst mogelijke ploeg tussen de lijnen brengen. Er is 99 procent kans dat ik start. Op Taravel na kan de trainer zijn typeploeg brengen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties