Interview Wat kan Genk zonder De Bruyne? "Erg voor ons team"

Robby Morren
Robby Morren
| 15 reacties
Wat kan Genk zonder De Bruyne? "Erg voor ons team"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Erger nog dan de nederlaag tegen Anderlecht is voor Racing Genk de teenbreuk van Kevin De Bruyne. Dat hoorden we van zowat al zijn ploegmaats en zijn coach.

De Bruyne ontpopte zich tijdens play-off 1 tot de draaischijf van Racing Genk en bij uitbreiding tot beste speler op de Belgische velden. Het uitvallen van De Bruyne is dan ook een bijzonder zware aderlating voor Genk dat in de laatste 4 wedstrijden voluit moet gaan voor een Europees ticket.

"We hadden Kevin nog hard nodig, ik moet nu een oplossing vinden voor zijn afwezigheid", vertelde trainer Mario Been. "Kevin kan met een flits de ploeg in de match brengen", aldus Thomas Buffel en Tözser formuleerde het zo: "Het uitvallen van Kevin is erg voor het team want hij was beslissend voor ons." Simaeys ziet ook zonder De Bruyne nog mogelijkheden: "Kevin is belangrijk voor ons maar niet alles bepalend."

Woensdag moet Genk op bezoek bij Kortrijk, zonder De Bryne en zonder de geschorste Buffel. Khaleem Hyland keert terug in het team. Benieuwd welke oplossing Been uit zijn hoed zal toveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties