Dejaegere: "Van voorstel Club schrok ik het meest"

Dejaegere: "Van voorstel Club schrok ik het meest"
Foto: © SC

Brecht Dejaegere krijgt heel veel lof sinds hij bij Kortrijk in de basis staat. De interesse voor de 20-jarige middenvelder is enorm, zelfs van Club Brugge.

Dejaegere speelde in de jeugdreeksen reeds bij Club Brugge, maar dan wel als doelman. Gecatalogiseerd als 'te klein' vertrok hij er. Bij Kortrijk ontwikkelde hij zich tot een balvaste en technische middenvelder. "Elke week komen er geïnteresseerde clubs bij, maar van het voorstel van Club schrok ik het meest", zegt Dejaegere in Het Laatste Nieuws.

"Dat ze me terug willen, doet wel deugd. Er is niets blijven hangen. Ik heb nog altijd veel respect voor Club Brugge." Ook Lokeren, Cercle Brugge en Zulte Waregem azen op de handtekening van Dejaegere.

Dat Dejaegere op vertrekken staat, blijkt uit zijn woorden. "Hadden ze mij in januari een voorstel gedaan, dan had ik met mijn ogen dicht getekend. Nu liggen de kaarten anders. Dat is vooral jammer voor oefenmeester Hein Vanhaezebrouck en voor de fans. Voor hen zou ik graag blijven. Na de play-offs hak ik de knoop door."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties